Om bloggen och om mig

I den här bloggen hamnar sånt jag sytt eller pysslat ihop på något annat sätt. Mest sydda saker blir det och allra mest syr jag barnkläder till Lilla N, född i oktober 2006.

Jag har alltid varit en ganska pysslig och kreativ person. Det blommade ut under gymnasietiden då jag gick beklädnadsteknisk linje. Egentligen inte mitt förstahandsval, det var reklam och dekoration, men skapa något ville jag tydligen. Efter de två åren var jag ganska trött på att sy, men jag sydde sedan en del till min äldsta dotter Stora M som föddes 1989. Det började med bebiskläder och små söta lapptäcken och utvecklades till Barbiekläder och utklädningskläder. Där nånstans tog intresset från Stora M:s sida slut och hon ville enbart ha köpekläder.

Sedan dess har jag inte sytt så mycket, förrän Lilla N såg dagens ljus! Så nu är jag på banan igen. Vi får väl se hur länge det håller i sig.

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gunnila Lindmark
  Okt 16, 2010 @ 12:49:21

  Hej!
  Tack för en jättebra beskrivning på fingervantar. Min sonson, 19 år, bad mig att sticka ett par fingervantar med halva fingar, han ”måste” ha fingertopparna lediga när han ska knappa in på sin mobil, när han är ute på stan. ”Ja visst gärna” sa jag som är urdålig på att sticka och aldrig har stickat fingervantar,men jag ville inte säga nej. ”Nätet” tänkte jag ocht tack vare din utmärkta beskrivning har jag lyckats och det kändes roligt att sticka.
  Hälsningar
  Gunnila Lindmark

  Svara

 2. Karin Lundh
  Aug 18, 2011 @ 13:49:03

  Hej!
  Jag försöker klicka mig fram till mönstret av pippidockan med tröja.
  Tyvärr verkar det inte att fungera.
  Vill du hjälpa mig med detta är jag tacksam

  Hälsningar

  Karin

  Svara

 3. spenatmamman
  Aug 19, 2011 @ 01:14:08

  Om du klickar dig i arkivet till januari 2011 i hittar du mönstret där, det är i flera delar/inlägg, den första delen heter ”Nu kör vi”

  http://sunnasblogg.blogspot.com/2011_01_01_archive.html

  Svara

 4. maiken
  Aug 23, 2011 @ 17:16:35

  Hej
  Du har syet en fin kjole i 2009 med lyseøde elefanter. Har du mere af det fine stof med elefanter?? Så vil jeg MEGET gerne købe det.
  Mange hilsner
  Maiken

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: