Nya tyger

Har fyll på lite i tygförrådet. ”Du har ganska många tyger nu” sa min man idag. Tycker inte det är så farligt, de får gärna bli fler…

Överst ett tyg från Sewsanne’s Fabrics. Jag fick ju vänta ett tag på de där tygerna, men när de väl kom var det värt det. Med tull, moms och frakt påslaget gick tygerna på ca 100 kr metern. Helt klart överkomligt. Tror detta blommiga tyg ska få bli en kjol åt mig.

Andra tyget uppifrån är ett tyg som jag köpte på en second hand-affär i Budapest när jag och M var där förra veckan. Ett gammalt påslakan närmare bestämt. Det fanns ytterligare ett likadant påslakan men jag fick inte plats med så mycket tyg i väskan tyvärr… Har redan sytt en klänning till N av detta tyg, bild kommer när jag tvättat den, den blev lite jordgubbsfläckad direkt.

Tredje tyget uppifrån är även det från Sewsanne’s. En lite tjock och härlig trikå. Jag tycker aporna är så söta! Det ska nog bli en heldress åt N, skön när det är lite kyligare.

Tyget längst ner är även det från den ungerska second hand-butiken. En gardin ursprungligen. Betalade totalt femtio svenska kronor för båda de ungerska tygerna och det är kanske 5-6 meter tillsammans, minst. Var mycket nöjd med de fyden :-).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: